Mandľové srdiečka
stredná
náročnosť
ingrediencie
180
g
kryštálový cukor
130
g
mandle
trochu
voda
30
g
kakao
2
balíčky
vanilkový cukor
podľa chuti
čokoláda
postup
1.
Cukor zalejeme trochou vody a uvaríme hustý sirup. Mandle sparíme, ošúpeme ich, polovicu posekáme, druhú polovicu opražíme, zomelieme a zamiešame do sirupu. Potom pridáme kakao, vanilkový cukor a všetko spolu zmiešame.
2.
Zmes rozvaľkáme na lopári posypanom práškovým cukrom a povykrajujeme srdiečka, ktoré polejeme roztopenou čokoládou.
3.
Tip: Do srdiečok nemusíme pridávať kakao a ani ich obaľovať v čokoláde, môžeme ich nechať len biele.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.