Pruská nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
údenáč
80
g
maslo
2
ks
natvrdo uvarené vajce
1
ks
cibuľa
podľa chuti
horčica
trochu
kapary
postup
1.
Maslo dáme do misky a vyšľaháme ho. Postupne vmiešame lyžičku horčice, nadrobno pokrájané vajcia a cibuľu, lyžičku najemno pokrájaných kapár.
2.
Údenáča očistíme, zbavíme kože a aj s mliečím pokrájame a pridáme do masla. Dobre premiešame. Nátierku podávame na krajcoch chleba alebo s okruštekmi žemle.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.