Nátierka zo sardiniek s jablkom
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
maslo
1
konzerva
sardinky v oleji
1
ks
cibuľa
1
ks
sladkokyslá uhorka
1
ks
jablko
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
postup
1.
Maslo vyšľaháme do peny a pridáme vykostené a vidličkou roztlačené sardinky. Dobre vymiešame a podľa potreby pridáme aj olej z rýb.
2.
Cibuľu a uhorku pokrájame nadrobno a spolu s najemno postrúhaným jablkom pridáme k rybacej zmesi. Podľa chuti osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nátierku natierame na chlieb alebo biele pečivo.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.