Pridať recept

Salašnícka bryndzovo-syrová polievka

ingrediencie

50 g
tuk
50 g
cibuľa
50 g
hladká múka
5 g
mletá červená paprika
1,5 litre
voda
75 g
bryndza
100 g
údený syr
2 dl
kyslá smotana
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať, maslo, soľ, mletá rasca

postup

1.
Nasekanú cibuľu opražíme na tuku, zaprášime múkou a opäť popražíme. Pridáme mletú papriku, mletú rascu, zalejeme vodou, osolíme a varíme.
 
2.
Potom zamiešame do nej bryndzu, postrúhaný syr a maslo. Nakoniec prilejeme smotanu. Polievku podávame s opraženým chlebom alebo bagetou. Posypeme vňaťou a syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať