Pridať recept

FOTORECEPT: Smažená mozzarella s paradajkovou omáčkou

Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Zdroj: domi4199

ingrediencie

2 ks
mozzarela
múka
vajce
strúhanka
8
šunka
1 ks
konzervované paradajky
cesnaku
bazalka
soľ
čierne korenie

postup

1.

Pripravíme si suroviny.

Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Zdroj: domi4199
 
2.

Mozzarelu nakrájame na plátky a obalíme v šunke.

Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Zdroj: domi4199
3.

Mozzarelu so šunkou obalíme v klasickom trojobale a osmažíme.

Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Zdroj: domi4199
4.

Na paradajkovú omáčku dáme do hrnca konzervované paradajky, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak podľa chuti a bazalku. Chvíľu varíme.

Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Zdroj: domi4199
5.

Dobrú chuť.

Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Fotorecept: Smažená mozzarela s paradajkovou omáčkou
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.