Pridať recept

FOTORECEPT: Rezeň z údenej krkovičky

ingrediencie

4 ks
údená krkovička
2 ks
vajce
2 PL
hladká múka
1 PL
strúhanka
olej na vyprážanie

postup

1.
Údenú krkovičku si nakrájame na hrubšie plátky asi 0,5 cm. Urobíme si toľko porcií, koľko potrebujeme.
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Zdroj: varenie
 
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Zdroj: varenie
2.
Pripravíme si do misiek múku, rozšľahané vajíčko a strúhanku. Postupne obaľujeme plátky najprv v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Zdroj: varenie
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Zdroj: varenie
3.
Obalené mäso vložíme do rozpáleného oleja a smažíme z obidvoch strán.
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Zdroj: varenie
4.
Podávame so zemiakmi alebo zemiakovým šalátom.
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Fotorecept: Rezeň z údenej krkovičky
Zdroj: varenie
5.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.