FOTORECEPT: Rezeň z údenej krkovičky
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
údená krkovička
2
ks
vajce
2
PL
hladká múka
1
PL
strúhanka
olej na vyprážanie
postup
1.
Údenú krkovičku si nakrájame na hrubšie plátky asi 0,5 cm. Urobíme si toľko porcií, koľko potrebujeme.
2.
Pripravíme si do misiek múku, rozšľahané vajíčko a strúhanku. Postupne obaľujeme plátky najprv v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
3.
Obalené mäso vložíme do rozpáleného oleja a smažíme z obidvoch strán.
4.
Podávame so zemiakmi alebo zemiakovým šalátom.
5.
Dobrú chuť.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.