Pálivá bravčová grilovačka
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
plátkov
bravčová krkovička
2
PL
sójová omáčka
1
PL
chilli omáčka
1
KL
sušený cesnak
1
PL
soľ
3
PL
olivový olej
1
PL
grilovacie korenie
postup
1.
Bravčovú rezne opláchneme, osušíme a naklepeme.
2.
Zo všetkých surovín si pripravíme marinádu a rezne do nej vložíme. Takto naložené bravčové mäso necháme marinovať do druhého dňa v chladničke.
3.
Podľa možností buď grilujeme alebo opekáme na rozpálenej panvici. Podávame so zeleninou, chlebíkom alebo ryžou. Dobrú chuť !!!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.