Pridať recept

FOTORECEPT: Údenie ryby

ingrediencie

2 kg
ryba

Suchý pác

100 g
soľ
1 balíček
sušený cesnak
3 PL
vegeta
2 KL
korenie na ryby

postup

Manžel údi rybu sám do vianočnej kapustnice.
1.
Zmesou korenín posypeme rybu z oboch strán.
Fotorecept: Údenie ryby
Fotorecept: Údenie ryby
Zdroj: eruska25
 
2.
Vložíme do misy a necháme v chladničke 24 hodín. Pred údením opláchneme a osušíme.
Fotorecept: Údenie ryby
Fotorecept: Údenie ryby
Zdroj: eruska25
3.
Ryby ugrilujeme.
Fotorecept: Údenie ryby
Fotorecept: Údenie ryby
Zdroj: eruska25
4.
Keď sú ugrilované, zasypeme pahrebu hoblinami z bukového dreva a na dyme zaúdime.
Fotorecept: Údenie ryby
Fotorecept: Údenie ryby
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať