Pridať recept

Hliva po taliansky, FOTORECEPT

6
porcií
110
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hliva ustricová
200 g
slanina
100 g
šunka
2 ks
paradajky
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
majoránka
100 ml
paradajková drť

postup

Výborné cestoviny s hubami.

1.

Slaninu opražíme, pridáme cibuľu a popražíme.

Fotorecept: Hliva po taliansky
Fotorecept: Hliva po taliansky
Zdroj: eruska25
 
2.

Pridáme pokrájanú hlivu a osolíme.

Fotorecept: Hliva po taliansky
Fotorecept: Hliva po taliansky
Zdroj: eruska25
3.

Pridáme paradajkovú drť a dusíme. Pridáme olúpané na štvrťky nakrájané paradajky, majoránku, zaprášime múkou. Na záver pridáme pokrájanú šunku, dochutíme soľou a korením.

Fotorecept: Hliva po taliansky
Fotorecept: Hliva po taliansky
Zdroj: eruska25
4.

Varíme pomaly 90 minút.

Fotorecept: Hliva po taliansky
Fotorecept: Hliva po taliansky
Zdroj: eruska25
5.

Podávame s talianskymi cestovinami posypané nastrúhaným syrom.

Fotorecept: Hliva po taliansky
Fotorecept: Hliva po taliansky
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
16.8.2019 12:42 | |
+12 -2
A prečo sa to varí až 90 minút?