Pridať recept

Morčacie prsia plnené slivkami

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
1 hrsť
sušené slivky
trochu
olej
trochu
mäsový vývar
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Trošku mäsového vývaru privedieme k varu, odstavíme ho a namočíme doň sušené slivky na cca 15 minút.
 
2.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a korením. Do vnútra dáme zopár sliviek, mäso zvinieme, konce mäsa spojíme ihlami a preložíme ho do zapekacej misy.
3.
Prilejeme trošku vývaru, misu prikryjeme alobalom a dáme piecť na cca 40 minút do vyhriatej rúry na 180°C. Potom alobal odstránime a mäso dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať