Guláš z mletého mäsa
4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
mleté bravčové mäso
1
ks
cibuľa
1
ks
pór
1
ks
červená paprika
300
g
tekvica
2
strúčiky
cesnaku
200
g
paradajky
1
PL
ajvar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
sójová omáčka
1
štipka
mletá červená paprika
trochu
olej
1,2
litre
mäsový vývar
postup
1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a sójovou omáčkou.
2.
V hrnci opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme ochutené mäso, mletú červenú papriku a všetko za občasného miešania opečieme.
3.
Prilejeme mäsový vývar, hrniec prikryjeme a na miernom ohni dusíme cca 10 minút. Potom pridáme na väčšie kúsky nakrájanú papriku, na kolieska nakrájaný pór, paradajky a na kocky nakrájanú tekvicu.
4.
Všetko dusíme domäkka, nakoniec guláš dochutíme ajvarom, soľou, korením a podávame s čerstvým chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.