FOTORECEPT: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
3
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
sušené datle
150
g
pohánka
3
hrste
Goji
1
KL
instantná káva
postup
1.
Pohánku namočíme aspoň na 6 hodín do vody. Keď máme tvrdé sušené daťle, tie si tiež pred mixovaním namočíme do vody.
2.
Do mixéra dáme zmäknuté sušené daťle, pohánku a prilejeme vodu, v ktorej sme namáčali daťle alebo pohánku (cca 1,5 dl). Podľa potreby pridáme ešte studenú vodu.
3.
Do rozmixovanej kaši primiešame sušené plody kustovnice čínskej - tiež nazývanú Goji.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.