Pridať recept

FOTORECEPT: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji

Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

100 g
sušené datle
150 g
pohánka
3 hrste
Goji
1 KL
instantná káva

postup

1.
Pohánku namočíme aspoň na 6 hodín do vody. Keď máme tvrdé sušené daťle, tie si tiež pred mixovaním namočíme do vody.
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Do mixéra dáme zmäknuté sušené daťle, pohánku a prilejeme vodu, v ktorej sme namáčali daťle alebo pohánku (cca 1,5 dl). Podľa potreby pridáme ešte studenú vodu.
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Zdroj: hanus_prg
3.
Do rozmixovanej kaši primiešame sušené plody kustovnice čínskej - tiež nazývanú Goji.
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Zdroj: hanus_prg
4.
Kašu môžeme podávať hneď, alebo až na druhý deň ráno. Pred podávaním ozdobíme sušeným ovocím, orechami a posypeme kakaom alebo carom.
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Fotorecept: Nevarená datľovo-pohánková kaša s goji
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať