Bravčová roláda so syrovou plnkou
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová sviečkovica
100
g
syr Feta
100
g
syr Niva
100
g
strúhaný tvrdý syr
trochu
olej
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
1
PL
čerstvé bylinky
trochu
mäsový vývar
postup
1.
Bravčovú sviečkovicu umyjeme, osušíme a naklepeme na tenký plát. Dochutíme ho soľou, korením a navrstvíme naň všetky druhy syra a nasekané čerstvé bylinky.
2.
Mäso opatrne zvinieme, zviažeme niťou alebo uzavrieme grilovacími ihlami. Opečieme ho v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán, preložíme ho spolu s výpekom do zapekacej misy, prelejeme vývarom a dáme dopiecť do rúry vyhriatej na 180°C. Mäso pečieme približne 35 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.