Hydinová nátierka s údeným kolenom
nízka
náročnosť
ingrediencie
20
g
maslo
1
ks
cibuľa
100
g
hydinové mäso
100
g
údené bravčové koleno
1
ks
zeler
podľa chuti
tatárska omáčka
trochu
nasekaná pažítka
podľa chuti
soľ
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme zomleté tepelne spracované hydinové a údené mäso. Všetko zľahka opražíme a necháme vychladnúť.
2.
Do masy vmiešame najemno postrúhaný surový zeler, tatársku omáčku a nakrájanú najemno pažítku. Nátierku ochutíme soľou a citrónovou šťavou.
3.
Zeler môžno nahradiť sterilizovanými hubami, kapiou, miešanou zeleninou alebo karfiolom.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.