Hustá pórová polievka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
maslo
1
ks
cibuľa
3
ks
pór
1
ks
zeler
1
ks
cesnakové strúčiky
200
g
zemiak
750
ml
kurací vývar
185
ml
mlieko
podľa chuti
soľ, korenie,
postup
1.
Rozpustíme maslo, pridáme nakrájanú cibuľu, pór, zeler a cesnak. Dusíme asi 15 minút. Potom pridáme pokrájané zemiaky, vývar a privedieme do varu. Varíme 20 minút, odstavíme, necháme vychladnúť a rozmixujeme.
2.
Znovu privedieme do varu a vmiešame mlieko, ale už nevaríme. Osolíme, okoreníme a podávame
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.