Pridať recept

Rezne na pekáči

ingrediencie

500 g
hovädzie zadné
500 g
bravčové pliecko
1 ks
párok
5 ks
vajce
2 dl
červené víno
podľa chuti
čierne korenie, soľ, olej, horčica

postup

1.
Hovädzie mäso nakrájame na rezne a naklepeme. Poukladáme na pekáč a osolíme.
 
2.
Bravčové mäso zomelieme, okoreníme, pridáme horčicu. Primiešame pokrájaný párok a 2 natvrdo uvarené vajcia a dôkladne premiešame.
3.
Zmes rozdelíme do kôpok na rezne, povrch potrieme rozšľahaným vajcom a dáme upiecť do rúry. Pred dopečením polejeme vínom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!