Drožďová nátierka so pšenom
nízka
náročnosť
ingrediencie
trochu
olej
1
ks
cibuľa
100
g
droždie
1
hrnček
pšenová kaša
podľa chuti
soľ
podľa chuti
sójová omáčka
1
strúčik
cesnaku
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
podľa chuti
nasekané bylinky
postup
1.
Na oleji speníme cibuľku a rozpustíme droždie. Len čo sa stane vláčnym a zavonia, pridáme hrnček riedkej pšenovej kaše, prípadne ju postriekame vlažnou vodou. Všetko spolu podusíme, osolíme alebo pokvapkáme sójovou omáčkou a rozotrený cesnak podľa chuti.
2.
Nakoniec vmiešame nasekané bylinky. Po vychladnutí natierame na krajčeky chleba alebo toasty.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.