Drožďová nátierka so sardelovou pastou a uhorkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
maslo
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mlieko
100
g
droždie
2
ks
vajce
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
plnotučná horčica
1
ks
uhorka
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Na rozpustenom masle opražíme pokrájanú cibuľu, droždie a osolíme, len zľahka, aby sa nestratila jeho charakteristická vôňa. Potom prilejeme asi 4 lyžice mlieka, pridáme vajcia a zmes odstavíme z platne.
2.
Po vychladnutí zmiešame lyžicu horčice, dve lyžičky sardelovej pasty, nastrúhanú uhorku a podľa chuti okoreníme. Natierame na krajce chleba alebo sendviča. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.