Pridať recept

Fotorecept: Teľacie medajlónky

ingrediencie

800 g
teľacie mäso
3 ks
hríby
1
maslo
2 PL
hladká múka
2 dl
červené víno
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

Výborné sviatočné jedlo
1.
Teľacie mäso nakrájame na hrubšie plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme čiernym korením. Obalíme v hladkej múke.
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Zdroj: helkahelenka
 
2.
Mäso sprudka opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Zdroj: helkahelenka
3.
Podlejeme červeným vínom a necháme dusiť.
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Zdroj: helkahelenka
4.
Nakrájané hríby podusíme na masle a pridáme k mäsu. Necháme dusiť do mäkka.
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Zdroj: helkahelenka
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Fotorecept: Teľacie medajlónky
Zdroj: helkahelenka
5.
Vhodnou prílohou je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať