Pridať recept

FOTORECEPT: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom

Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Zdroj: eruska25

ingrediencie

600 g
diviačie stehno
50 g
údená slanina
3 strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
masť
200 ml
kyslá smotana

postup

Pochúťka z mladého diviaka.
1.
Mäso prešpikujeme údenou slaninou, osolíme, okoreníme a potrieme pretlačením cesnakom.
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Zdroj: eruska25
 
2.
Vložíme do pekáča vymasteného s masťou.
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Zdroj: eruska25
3.
Prikryjeme alobalom a pomaly pečieme do mäkka. Podlievame vodou. Ja som piekla 3 hodiny pri 180 st. C.
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Zdroj: eruska25
4.
Potom mäso polejeme kyslou smotanou.
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Zdroj: eruska25
5.
Dopečieme nezakryté ešte 25 minút.
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Fotorecept: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať