Pridať recept

FOTORECEPT: Pečené mäso na pive a cibuli

Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Zdroj: Vendelincok
6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčové pliecko
1 kg
cibuľa
1/2 liter
pivo
1 PL
med
horčica
soľ

postup

Zbožňujem rýchle nedeľné obedy, pri ktorých netreba stáť. Všetko dať do pekáča a strčiť do rúry, medzitým poupratovať alebo spraviť dezert.
1.
Mäso nakrájame, osolíme, jemnučko naklepeme a poriadne potrieme horčicou.
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Zdroj: Vendelincok
 
2.
Cibuľu nakrájame na prúžky. Podlejeme pivovou zálievkou (pivo, med).
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Zdroj: Vendelincok
3.
Poukladáme mäsko a dáme zakryté na hodinu piecť na 220stupňov.
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Zdroj: Vendelincok
4.
Podávame s ryžou alebo zemiakmi.
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli
Zdroj: Vendelincok
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cizmoPN
19.11.2014 20:17 | |
+10 -0
skuste toto iste ale zaliate v pive nechať 2 až 3 dni v chladničke a potom dať upiecť. ...miesto bravčoveho môžu byť kuracie stehna králik a i pod....... a potom bude chuť !!!
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo sa dá použiť mnohými spôsobmi: Neuveríte, s čím všetkým vám v domácnosti dokáže pomôcť
Pivo chutí nielen ako studený nápoj či na zapíjanie dobrého jedla, ale je aj osvedčeným všestranným...
TOP
Bravčové karé v horčicovej omáčke
Recepty na nedeľný obed: Stačí jedna lyžička a jedlo naberie úplne iný rozmer! Extra šťavnaté mäso, ktorému chuť dodá horčica
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov, v ktorých hrá hlavnú úlohu...