Jelenie rezne na čiernom korení
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
jelenie mäso
80
g
masť
10
g
hladká múka
1
PL
paradajkový pretlak
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso umyjeme a pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okoreníme, posolíme, poprášime múkou a z oboch strán opečieme na masti.
2.
Do masti pridáme paradajkový pretlak, trocha popražíme, podlejeme vodou, vložíme rezne a udusíme.
3.
Podávame s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.