Fazuľka s kuracím mäsom v smotanovej omáčke
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
fazuľka
1
KL
slnečnicový olej
100
ml
srvátka
1
ks
cibuľa
1/2
KL
bylinková soľ
1
KL
nestužený rastlinný tuk
125
g
kuracie mäso
3
PL
voda
3
PL
sladká smotana
1
KL
nové korenie
1
kg
zemiaky
postup
1.
Fazuľku premiešame so slnečnicovým olejom, srvátkou a osolíme.
2.
V panvici trochu zohrejeme olej, mäsko opečieme z každej strany. Pridáme najemno posekanú cibuľku, zalejeme trochou vody a dusíme.
3.
Smotanu zmiešame s vodou a vlejeme do horúceho oleja. Uvaríme zemiaky.
4.
Omáčku dochutíme bylinkovou soľou a čerstvým novým korením. Mäso dáme na tanier zalejeme omáčkou a podávame s fazuľkou a zemiakmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.