Pridať recept

Grilovaná sviečkovica

ingrediencie

1 kg
hovädzie mäso
trochu
rozmarín
trochu
čerstvý tymián
podľa chuti
soľ
50 ml
olivový olej
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne. Ochutíme ich rozmarínom a tymianom, posolíme, okoreníme a polejeme olivovým olejom.
 
2.
Mäso z oboch strán ogrilujeme na grilovacej panvici (1 min na cm). Musíme zohľadniť, ako chceme mať mäso prepečené - stredne prepečené mäso musí byť v strede šťavnaté, aby sa nevysušilo.
3.
Sviečkovicu podávame nakrájanú na tenké plátky. Tanier môžeme ozdobiť čerstvým rozmarínom a niekoľkými kvapkami panenského olivového oleja. Vhodnou prílohou je zemiakovo-brokolicové pyré.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať