Pridať recept

Roštenka na viedenský spôsob

ingrediencie

400 g
roštenka
2 ks
cibuľa
20 g
hladká múka
podľa chuti
masť, soľ, mleté korenie, vývar

postup

1.
Roštenku nakrájame na plátky, naklepeme, okraje narežeme, opečieme na horúcej masti z oboch strán, osolíme, okoreníme a odložíme do tepla.
 
2.
Na masti osmažíme nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, podlejeme vývarom, vložíme mäso a udusíme do mäkka.
3.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Druhú cibuľu nakrájame na kolieska, osmažíme na masti a obložíme ňou roštenky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať