Pridať recept

Jednoduchý viedenský guláš

ingrediencie

60 g
masť
400 g
cibuľa
2 PL
rajčiakový pretlak
1 KL
citrónová šťava
podľa chuti
soľ, mleté korenie, mletá paprika, rasca, vývar, majoránka
1 kg
hovädzie mäso

postup

1.
Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, soľ, mleté korenie, mletú papriku, rascu a opečieme bez podlievania.
 
2.
Potom podlejeme vývarom, podusíme mäso do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu prelisujeme cez sitko, pridáme pretlak a citrónovú šťavu, mäso opäť vložíme. Nakoniec ochutíme majoránkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať