Pridať recept

Pražský guláš

ingrediencie

400 g
hovädzie mäso
40 g
masť
200 g
cibuľa
2 ks
klobása
2 ks
cesnakové strúčiky
1 PL
rajčiakový pretlak
4 PL
starý nastrúhaný chlieb
podľa chuti
mletá červená paprika, vývar, mleté korenie, soľ, mletá rasca, majoránka

postup

1.
Mäso nakrájame na kocky a prudko opečieme na masti. Pridáme nakrájanú cibuľu, osmažíme a odstavíme. Primiešame mletú papriku, podlejeme vývarom, vrátime späť na oheň, okoreníme, pridáme cesnak, soľ, rascu, pretlak a udusíme.
 
2.
Nakoniec zahustíme nastrúhaným chlebom, dochutíme majoránkou a pridáme zvlášť uvarenú klobásu. Všetko zamiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať