Pražský guláš
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie mäso
40
g
masť
200
g
cibuľa
2
ks
klobása
2
ks
cesnakové strúčiky
1
PL
rajčiakový pretlak
4
PL
starý nastrúhaný chlieb
podľa chuti
mletá červená paprika, vývar, mleté korenie, soľ, mletá rasca, majoránka
postup
1.
Mäso nakrájame na kocky a prudko opečieme na masti. Pridáme nakrájanú cibuľu, osmažíme a odstavíme. Primiešame mletú papriku, podlejeme vývarom, vrátime späť na oheň, okoreníme, pridáme cesnak, soľ, rascu, pretlak a udusíme.
2.
Nakoniec zahustíme nastrúhaným chlebom, dochutíme majoránkou a pridáme zvlášť uvarenú klobásu. Všetko zamiešame.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.