Paradajková polievka s ovčím syrom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
paradajky
1
ks
paprika
100
g
ovčí syr
1
PL
olivový olej
500
ml
hydinový vývar
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
2
PL
posekaná bazalka
postup
1.
Paradajky zľahka narežeme, sparíme, prudko ochladíme a ošúpeme. Plody rozpolíme a pokrájame na malé kocky.
2.
Papriku umyjeme, rozpolíme, jadrovník vyrežeme a dužinu pokrájame na malé kúsky. Ovčí syr pokrájame na malé kocky.
3.
V hrnci rozpálime olej a paradajky na ňom krátko podusíme. Zalejeme hydinovým vývarom a varíme asi 5 minút. Osolíme, okoreníme, zmixujeme. Polievku rozdelíme do tanierov a ozdobíme ovčím syrom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.