Jablká plnené syrovou penou
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
jablko
1
dl
šľahačka
50
g
parmezán
postup
1.
Jablká očistíme, umyjeme, vykrojíme jadrovník, vložíme ich na minútu do vriacej okyslenej vody a ihneď vyberieme.
2.
Necháme ich vychladnúť, potom ich uložíme na tanieriky a naplníme penou. Dáme na chvíľku zapiecť.
3.
Jablká môžeme ozdobiť čerstvým alebo zaváraným farebným ovocím. Podávame ich s opečenými krajčekmi sendviča alebo pečivom.
4.
Pena: Dobre schladenú smotanu šľaháme a zľahka primiešame postrúhaný syr.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.