Gaštanové rizoto
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
jedlé gaštany
300
g
ryža
100
g
cibuľa
100
g
hrášok
100
g
kukurica
100
g
karotka
100
g
smotana na varenie
30
g
olej
1
dl
biele víno
podľa chuti
korenie, soľ, vegeta
postup
1.
Gaštany uvaríme a ošúpeme a odložíme bokom. V hrnci speníme nasekanú cibuľu, pridáme ryžu, dochutíme soľou, vegetou, zalejeme vodou a povaríme do mäkka.
2.
Gaštany zmiešame s nadrobno nakrájanou karotkou, kukuricou a hráškom, podusíme na panvici na oleji, okoreníme, zalejeme smotanou a vínom. Pridáme uvarenú ryžu, premiešame a odstavíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.