Pridať recept

Hubový paprikáš

ingrediencie

1/2 kg
huby
60 g
masť
1 ks
cibuľa
trochu
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1/4 liter
kyslá smotana
20 g
hladká múka

postup

1.
Posekanú cibuľu zapeníme na masti, pridáme papriku, očistené huby pokrájané na väčšie kúsky, soľ, korenie a dusíme. Počas dusenia ich podľa potreby podlievame vodou.
 
2.
Mäkké zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme. Podávame s dusenou ryžou alebo haluškami.
3.
Paprikáš môžeme pripraviť aj zo sušených húb (25 g), ktoré pre úpravou navlhčíme vodou a posekáme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať