Hubový paprikáš
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
huby
60
g
masť
1
ks
cibuľa
trochu
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1/4
liter
kyslá smotana
20
g
hladká múka
postup
1.
Posekanú cibuľu zapeníme na masti, pridáme papriku, očistené huby pokrájané na väčšie kúsky, soľ, korenie a dusíme. Počas dusenia ich podľa potreby podlievame vodou.
2.
Mäkké zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme. Podávame s dusenou ryžou alebo haluškami.
3.
Paprikáš môžeme pripraviť aj zo sušených húb (25 g), ktoré pre úpravou navlhčíme vodou a posekáme.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.