Pridať recept

Zemiakové dolky s kapustou

ingrediencie

800 g
zemiaky
200 g
kyslá kapusta
100 g
hladká múka
50 g
údená slanina
30 g
cibuľa
1 ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
cesnaku
trochu
mleté čierne korenie
120 g
masť na vyprážanie

postup

1.
Očistené zemiaky postrúhame, pridáme múku, vajce a posekanú ocedenú kapustu.
 
2.
Pokrájanú cibuľu zapeníme na rozpraženej slanine, pridáme do zemiakov s rozotretým cesnakom, čiernym korením a soľou.
3.
Dobre premiešame a na masti pečieme dolky. Podávame s čajom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.