Pridať recept

Zapekaný karfiol

ingrediencie

3/4 kg
karfiol
200 g
údené mäso
3 g
vajce
1/4 liter
mlieko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
40 g
masť
trochu
voda
trochu
strúhanka

postup

1.
Očistený a umytý karfiol dáme variť do vriacej vody. Uvarený necháme stiecť.
 
2.
Pekáč vymastíme a posypeme strúhankou. Doň uložíme karfiol rozobratý na malé ružičky, posypeme posekaným uvareným údeným mäsom, okoreníme a zalejeme osoleným mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia.
3.
Vrch posypeme strúhankou a dáme zapiecť. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať