Plnené rajčiaky
stredná
náročnosť
ingrediencie
8
ks
paradajka
300
g
bravčové mäso
1
ks
vajce
100
g
ryža
20
g
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
40
g
masť
trochu
voda
postup
1.
Rajčiaky umyjeme, vŕšky od stopky odkrojíme a stred vyberieme.
2.
Mäso s cibuľou zomelieme, pridáme vajce, udusenú ryžu, soľ, korenie a trochu studenej vody (asi 1/2 dl). Premiešame a naplníme rajčiaky.
3.
Dáme ich na masť, pridáme vnútrajšky rajčiakov, podľa potreby podlejeme vodou a prikryté dusíme.
4.
Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.