Rybacia polievka so smotanou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
ryba
1
ks
cibuľa
4
ks
celé čierne korenie
150
g
koreňová zelenina
20
g
masť
30
g
hladká múka
2
dl
smotana
1
ks
vaječný žĺtok
podľa chuti
soľ
postup
1.
Do studenej vody vložíme očistené ryby a cibuľu, osolíme, okoreníme celým korením a varíme 20 minút.
2.
Zvlášť uvaríme pokrájanú zeleninu, zamiešame so zápražkou, pripravenou z masti a múky, pridáme precedený vývar z rýb a pokrájané ryby. Nakoniec zamiešame smotanu, v ktorej sme rozmiešali žĺtok.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.