Polievka hydinové ragú
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
20
g
olej
1
ks
cibuľa
100
g
teľacie mäso
1
ks
teľací brzlík
1
ks
bravčový jazyk
1/4
ks
kura
2
ks
huba
10
g
maslo
100
g
špargľa
50
g
hrášok
30
g
múka
30
g
maslo
3
PL
smotana
1
ks
vaječný žĺtok
1/2
ks
karfiol
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenie,petržlenová vňať
postup
1.
Na oleji opražíme do ružova cibuľu, pridáme teľacie mäso, osolíme a chvíľu dusíme. Potom pridáme kura spolu s brzlíkom a udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou.
2.
Z múky a masla pripravíme zápražku, zalejeme osolenou vodou, pridáme rozobratý karfiol, hrášok, pokrájanú špargľu, pokrájané huby udusené na masle.
3.
Ďalej pridáme olúpaný, pokrájaný jazyk, udusené teľacie mäso, vykostené kura, všetko pokrájané na kúsky, zalejem šťavou z dusenia a povaríme. Pred podávaním pridáme v smotane rozmiešaný žĺtok, mleté korenie a petržlenovú vňať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.