Pridať recept

Zubáč so sardelovým maslom

ingrediencie

2 ks
filety zo zubáča zbavné kostí
3 PL
maslo
1 PL
sardelová pasta
trochu
pažitka

postup

1.
Maslo necháme zmäknúť v izbovej teplote, pridáme lyžicu sardelovej pasty a dôkladne premiešame dohladka. Sardelové maslo rozotrieme na dno pekáča a položíme naň očistené filety zo zubáča a tie tiež potrieme maslom aj z hornej strany. Pečieme vo vyhriatej rúre na 160 °C asi 9 -10 minút.
 
2.
Pred podávaním necháme rybu asi pol minúty odpočinúť. Na tanieri ozdobíme nakrájanou pažítkou, šalátom a pokvapkáme výpekom zo sardelového masla. Podávame so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať