Pridať recept

Bylinkový pstruh

ingrediencie

4 ks
pstruh
4
pršut
2 PL
čerstvé bylinky
2 PL
hladká pšeničná múka
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
2 PL
olej
1 PL
maslo
1 ks
citrón

postup

1.
Pstruhy poriadne očistíme, umyjeme, dochutíme soľou, korením, vrch nadkrojíme a do vnútra zárezov vložíme plátky citróna. Do vnútra vložíme plátok pršutu a čerstvé bylinky.
 
2.
Pripravené pstruhy obalíme v troške múky a opečieme v panvici na troške masla s olejom. Ak máme gril môžeme použiť ten. Upečené pstruhy podávame s pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať