Pridať recept

Baraní pilaf indický

ingrediencie

1/2 kg
baranie mäso
podľa chuti
soľ
trochu
kari korenie
50 g
cibuľa
1 dl
olej
300 g
ryža
30 g
hrozienka
30 g
mandle

postup

1.
Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na oleji upražíme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté baranie mäso, posolíme, trochu okoreníme kari korením a dusíme.
 
2.
Pred dodusením pridáme umytú prebratú ryžu, zalejeme vývarom (vodou), pomiešame, dobre povaríme a dodusíme v rúre.
3.
Do uduseného pilafu pridáme sparené hrozienka a pokrájané očistené mandle.
4.
Pilaf natlačíme do formy, dáme na chvíľu zapiecť, vyklopíme na plytkú misu a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať