Pridať recept

Diabolská olivová zmes s mäsom

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
100 g
cibuľa
50 g
kápia
50 g
kyslá uhorka
50 g
zelené olivy
150 g
lúpané paradajky
podľa chuti
soľ
pohárov
mleté čierne korenie
trochu
sójová omáčka
trochu
olej
1 KL
čili korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Dochutíme ho soľou, korením a sójovou omáčkou. V panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu spolu s mäsom. Prilejeme trochu vody a necháme ho dusiť.
 
2.
Medzitým nadrobno nakrájame uhorky, kápiu, olivy a spolu s paradajkami ich pridáme do panvice. Keď už je mäso úplne mäkké zmes dochutíme kečupom, worčestrovou omáčkou a čili korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...