Teľací paprikáš
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
teľacie pliecko
100
g
bravčová masť
150
g
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mletá červená paprika
2
dl
kyslá smotana
15
g
hladká múka
postup
1.
Mäso umyjeme a pokrájame na kúsky. Na masti upražme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, vložíme pokrájané mäso, posolíme a prikryté dusíme. Občas premiešame a podľa potreby podlejeme vodou.
2.
Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme smotanou rozmiešanou s múkou a dobre povaríme. Podávame s haluškami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.