Syrový toast
Syrový toast
Zdroj: kuchtik1
ingrediencie
podľa chuti
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Čierny chlieb nakrájame na tenké plátky a opečieme ich nasucho z oboch strán na platničke.
2.
Opečené plátky chleba potrieme maslom a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom.
3.
Nakoniec ozdobíme kúskami petržlenovej vňate.
Podobné články
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.