Krémový špenát
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
trochu
olej
1
balíček
mrazený špenát
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mletžé čierne korenie
2
strúčiky
prelisovaný cesnak
1
KL
vegeta
1
téglik
smotana na varenie
postup
1.
Na rozpálenom oleji v hrnci alebo väčšej panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme rozmrazený špenát a chvíľu ho podusíme. Dochutíme soľou, korením, vegetou, prelisovaným cesnakom a nakoniec zjemníme smotanou na varenie.
2.
Podávame ako jednoduchý obed napríklad so zemiakovou kašou a vajíčkom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.