Dusená sliepka so sardelovou pastou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka varená
50
g
olej
1
ks
cibuľa
1
dl
kyslá smotana
20
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, sardelová pasta
postup
1.
Uvarenú sliepku pokrájame na porcie. Na oleji opražíme cibuľu, pridáme sardelovú pastu a spolu popražíme. Do tohto základu vložíme sliepku a dusíme 15 minút.
2.
Múku rozhabarkujeme v kyslej smotane, prilejeme ju k sliepke a povaríme, aby omáčka zhustla. Až potom sliepku osolíme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.