Pridať recept

Hydinové ragú

ingrediencie

1 ks
kurča
60 g
maslo
50 g
hladká múka
120 g
zelenina
1 dl
sladká smotana
podľa chuti
citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ

postup

1.
Kurča vykostíme a mäso pokrájame na kúsky. Na panvicu dáme maslo, pridáme mäso a udusíme do polomäkka. Potom pridáme pokrájanú zeleninu, trochu podlejeme vodou a dusíme, až kým sa šťava vydusí.
 
2.
Zaprášime múkou, podlejeme, pridáme trochu citrónovej šťavy, osolíme, okoreníme, dodusíme do mäkka a zalejeme smotanou. Podávame s ryžou, cestovinou alebo zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať