Pridať recept

Cestoviny na víne s lososom

ingrediencie

400 g
cestoviny
400 g
losos
200 ml
biele víno
1 ks
cibuľa
trochu
maslo
podľa chuti
soľ
1 téglik
kyslá pochúťková smotana

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli pripravené al dente. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať. V panvici na masle medzitým orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na malé kocky nakrájaného lososa.
 
2.
Prilejeme smotanu, biele víno a dusíme. Omáčku dochutíme soľou, korením a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou. Cestoviny naložíme do tanierov a prelejeme omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať