Cestoviny s lososom a kôprom
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
cestoviny
300
g
losos
1
téglik
kyslá smotana
1
ks
žĺtok
1
KL
čerstvý kôpor
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
2
PL
olivový olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Cestoviny uvaríme v slanej vriacej vode podľa návodu na obale tak, aby boli uvarené al dente. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať. Medzitým si v panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme kyslú smotanu a žĺtok. Za stáleho miešania zmes varíme približne 3 minúty.
2.
Potom oheň zmiernime a omáčku dochutíme soľou, korením a kôprom. Lososa nakrájame na kocky a opražíme na rozpálenej panvici zo všetkých strán.
3.
Cestoviny rozdelíme na taniere, polejeme ich smotanovou omáčkou a posypeme kúskami lososa.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.