Pridať recept

Rezne zapečené so slaninou, syrom a smotanou

Rezne zapečené so slaninou, syrom a smotanou
Zdroj: gurmanka
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
bravčový rezeň
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2 ks
vajce
150 g
anglická slanina
4
tvrdý syr
125 ml
smotana
1 KL
horčica
trochu
maslo

postup

1.
Bravčové rezne trochu naklepeme, dochutíme soľou, korením, obalíme vo vajíčkach a opražíme na panvici s rozpáleným olejom z oboch strán.
 
2.
Opečené rezne preložíme do zapekacej misy. Obložíme ich slaninou, syrom a prelejeme smotanou zmiešanou s horčicou. Misu vložíme do rúry a mäso necháme zapiecť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!