Veža z paradajky, mozzarelly a avokáda
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
paradajka
250
g
mozarella
2
ks
avokádo
3
olivový olej
1
hrsť
bazalka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Avokádo rozkrojíme napoly, zbavíme kôstky a dužinu nakrájame taktiež na plátky. Mozzarellu vyberieme z nálevu a nakrájame ju rovnako.
2.
Postupne na taniere vrstvíme plátok paradajky, mozzarelly, avokáda a trochu lístkov bazalky. Olivový olej zmiešame so soľou, korením a bazalkou. Hotové veže pokvapkáme ochuteným olivovým olejom a podávame.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.