Pridať recept

Rybacia polievka

ingrediencie

1 ks
rybacia hlava
podľa chuti
ikry
podľa chuti
mlieč
10 g
cibuľa
30 g
maslo
30 g
mrkva
30 g
petržlen
30 g
zeler
1 ks
bobkový list
2 dl
kyslá smotana
30 g
hladká múka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Čistú hlavu a vnútornosti dáme variť s bobkovým listom. Cibuľu posekáme a zapeníme na masle, pridáme postrúhanú zeleninu a popražíme. Zalejeme vývarom a varíme.
 
2.
Mäso z hlavy oberieme a posekáme i s vnútornosťami a vysypeme do polievky.
3.
Polievku zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, a povaríme. Osolíme, okoreníme, okyslíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať